Open Teamtoernooi BC Alkmaar aanmelding

Meld je hier aan:

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Naam Teamleider (verplicht)

e-mail Teamleider (verplicht)

telefoonnummer Teamleider (verplicht)

Straat en Huisnummer

Postcode en Woonplaats

Naam Teamlid2

Naam Teamlid3

Naam Teamlid4

Naam Teamlid5

Naam Teamlid6

Niveau

Recreantx gevorderde (4e klasse en hoger)

Aantal eters

Opmerkingen

Op zaterdag 3 maart 2018 organiseert Badmintonclub Alkmaar de 6e editie van haar teamtoernooi. Na een prachtig lustrum slaan we samen energiek de shuttle naar een decenium!!

 

Er is ruimte voor 24 teams en we maken er weer een hele gezellige en ook feestelijke middag van!

 

Het toernooi is van 13:00 t/m 18:00 uur in sporthal de Hoornse Vaart te Alkmaar. Hierna wordt er weer een heerlijk buffet geserveerd in de kantine van DAW.

 

Vorm een team met minimaal 2 heren en 2 dames. Je mag maximaal met z’n zessen in een team. Er worden een damesdubbel, herendubbel en twee mixpartijen gespeeld per ronde.

 

Je kunt je team inschrijven in twee categorieën: Recreanten en gevorderden.  Geef bij aanmelding duidelijk je speelsterkte aan.

 

De kosten zijn 45 euro per team, vooraf over te maken, dit is exclusief eten.

Je kunt je ook aanmelden voor het eten à 15,- per persoon. Ook dit kun je aangeven op het inschrijfformulier en deze kosten betaal je ook vooraf.

 

Het rekeningnummer van BC Alkmaar is NL09INGB0008317414. Vermeld bij je betaling de naam van je teamcaptain en het aantal eters.

 

We zien je graag op 3 maart 2018!

 

Hartelijke groeten,

 

 

Namens BC Alkmaar,

 

Arwin Berns

Gerrit Uitslag

 

BC Alkmaar en de Hoornsevaart zijn niet aansprakelijk voor blessures, het verlies van persoonlijke eigendommen, of diefstal van persoonlijke eigendommen tijdens  het teamtoernooi. Deelname is volledig op eigen risico.