Open Teamtoernooi BC Alkmaar aanmelding

Aanmelding is gesloten. Voor al je vragen over het toernooi neem je contact op met teamtoernooi.bcalkmaar [at] gmail [punt] com

Zaterdag kan je vanaf 12.15 uur aanmelden. Als je het complex binnen komt, sla je linksaf. Voor de sporthal staat de inschrijftafel. Wil één persoon per team de aanmelding van het team doen? Vanaf 12.30 uur kun je gaan inslaan en om 13.00 uur willen we graag starten met het toernooi.

Op zaterdag 7 maart 2020 organiseert Badmintonclub Alkmaar de 8e editie van haar teamtoernooi.

Er is ruimte voor 24 teams en we maken er weer een hele gezellige en ook feestelijke middag van!

Het toernooi is van 13:00 t/m 18:00 uur in sporthal de Hoornse Vaart te Alkmaar. Hierna wordt er weer een heerlijk Indonesisch buffet geserveerd bij DAW.

Vorm een team met minimaal 2 heren en 2 dames. Je mag maximaal met z’n zessen in een team. Er worden een damesdubbel, herendubbel en twee mixpartijen gespeeld per ronde.

Je kunt je team inschrijven in twee categorieën: Recreanten en gevorderden.  Geef bij aanmelding duidelijk je speelsterkte aan.

De kosten zijn 45 euro per team, vooraf over te maken, dit is exclusief eten.

Je kunt je ook aanmelden voor het eten à 15,- per persoon. Ook dit kun je aangeven op het inschrijfformulier en deze kosten betaal je ook vooraf.

Het rekeningnummer van BC Alkmaar is NL09INGB0008317414. Vermeld bij je betaling de naam van je teamcaptain en het aantal eters.

Voor al je vragen over het toernooi neem je contact op met teamtoernooi.bcalkmaar [at] gmail [punt] com

We zien je graag op 7 maart 2020!

Hartelijke groeten,

Namens BC Alkmaar,

Arwin Berns
Gerrit Uitslag

BC Alkmaar en de Hoornsevaart zijn niet aansprakelijk voor blessures, het verlies van persoonlijke eigendommen, of diefstal van persoonlijke eigendommen tijdens  het teamtoernooi. Deelname is volledig op eigen risico.