Open Teamtoernooi BC Alkmaar aanmelding

Zaterdag 16 maart 2024 organiseert BC Alkmaar een teamtoernooi in de Hoornse Vaart. Tijdens dit toernooi is iedereen welkom om gezellig mee te spelen en achteraf gezellig te blijven eten/borrelen.

Aanvang is 11:30 en om 12:00 uur begint het toernooi. De verwachting is dat het toernooi rond 18:00 uur is afgelopen. Dit kan nog iets afwijken, afhankelijk van het aantal deelnemers. Na het toernooi vindt in de kantine van DAW de prijsuitreiking plaats. Voor diegene die blijven eten staat er een lekker Indonesisch buffet klaar. Mocht je iemand meenemen voor het eten, geef dit dan even aan bij de opmerkingen.

Je kunt jouw team via het formulier inschrijven (2 à 3 dames en 2 à 3 heren). Je kunt jezelf ook individueel inschrijven (via toernooi@bc-alkmaar.nl), dan kom je op de reservelijst. Wij zullen ons best doen om een team voor je te vinden.
De kosten bedragen €30,50 inclusief eten en €13 exclusief eten per persoon. Als je komt eten maar niet meespeelt €17,50. Te voldoen via een betaalverzoek die per mail wordt verstuurd.

De inschrijving sluit donderdag 7 maart of als het maximum deelnemers eerder is bereikt. Wees er snel bij, want vol = vol!

Hou deze pagina en je mailbox in de gaten voor eventuele last-minute wijzigingen.

Wij hebben er zin in! Tot 16 maart!

  Speler 1 (teamleider)

  Naam:

  E-mail:

  Tel:

  Eet mee: JaNee

  Speler 2

  Naam:

  E-mail:

  Tel:

  Eet mee: JaNee

  Speler 3

  Naam:

  E-mail:

  Tel:

  Eet mee: JaNee

  Speler 4

  Naam:

  E-mail:

  Tel:

  Eet mee: JaNee

  Speler 5

  Naam:

  E-mail:

  Tel:

  Eet mee: JaNee

  Speler 6

  Naam:

  E-mail:

  Tel:

  Eet mee: JaNee

  Speelsterkte: RecreantGevorderd

  Opmerkingen